Aşık Şenlik İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Her yıl düzenlenen okul içi futbol turnuvası, ilçe geneli yapılan tüm sportif faaliyetlere gerekli katılım yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (478) 323 40 08

WEB - https://asiksenlikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Suhara Mah. Uğur Mumcu Cad. No18 Çıldır / ARDAHAN

Öğretim Şekli :Gündüz - Taşımalı

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunmuş olduğu yerleşke mahalle statüsünde olup ilçeye çok yakındır.

Adres - Suhara Mah. Uğur Mumcu Cad. No18 Çıldır / ARDAHAN

Ulaşım Okulumuz öğretmenleri çoğunlukla ilçe merkezinde ikamet etmektedir. Öğretmenler okula özel araçlarıyla gidip gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 km